Trening

Siden jeg er så flink til å fortelle hva jeg er dårlig på, så kan jeg jo fortelle hva jeg er flink til også 🙂

Etter at jeg har prioritert tid til meg selv sist i mange, mange år, så har jeg nå satt av to timer i uken til trening. En time bodyattack og en time vanngym. Høyintensivt og gøy begge deler! Jeg har også planer om å legge inn noen gåturer iløpet av uken.

Én kommentar

  1. Jeg kan jo «trøste» deg med at jeg var superflink når jeg startet på lavkarbo(ketolyse) i januar….det varte frem til påsken..da spiste jeg mye dritt…men tilbake til ketolyse..frem til i sommer. Jeg gikk opp igjen! Det kom jo ikke et som sjokk, men som du ser, det er ikke bare du som synes det er vanskelig å vende kroppen over til det som faktisk er best for den.

    Nå er jeg tilbake, dog ikke på ketolyse. Jeg følger ikke noe bestemt, men prøver å holde meg på rundt 20 gram karbohydrater en periode, har riktignok ikke veid maten denne uka *latskapen lenge leve*, så usikker på hvor jeg ligger disse dagene 😛 Det er først nå at jeg med hånden på hjertet kan si at jeg får til lavkarbo. Det har tatt meg hvor lang tid liksom? Halvt år?

    Det som har hjulpet meg er egentlig bare å lese veldig mange bøker om alle de forskjellige filosofiene. Da får en litt «input» og boka bedre uten brød forklarer veldig godt hva det er du gjør med kroppen din når du spiser høykarbo..for å si det slik, jeg vil ikke være ansvarlig for min egen død!

    Lykke lykke til!
    Ikke fokuser så mye på feilene, bare prøv å gjøre det bedre neste dagen. Og du klarer å holde deg unna karbohydratene, det bare vet jeg… 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: