Snadderpizza

Bunn:
1 boks cottage cheese
6 egg
200 gr revet ost
piffikrydder
pepper

Skill eggene og pisk eggehvitene stive. Bland eggeplommer med cottage cheese. Jeg brukte stavmikser slik at klumpene i cottage cheesen ble borte. Blandet deretter dette sammen med eggehvite og revet ost. Ja, og så piffi og pepper i blandingen.

Smurte dette utover en langpanne.

Fyll:
2 pk skogsbacon
1 stor sopp
250 gr revet ost

Jeg skar bacon og sopp i små biter og stekte dette. La dette over bunnen og ost på toppen. Tok også litt piffikrydder over osten.

Jeg stekte herligheten på 180 grader i ca 30 minutter.

Dette er den beste pizzaen jeg har smakt på lenge!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: