Ovnsomelett

1 boks bogskinke, 200 gr bacon eller 200 gr annet rent kjøtt
1 purreløk
1 1/2 dl matfløte
4 egg
revet ost
pepper

Skjær opp kjøtt og purreløk og legg dette i en ildfast form. Strø over revet ost og ha godt med pepper på. Pisk sammen matfløte og egg og hell dette over. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: